fbpx

Blokhus Outdoor er stedet, hvor du og familien, vennerne, veninderne, skoleklassen eller sportsholdet kan prøve jer selv og hinanden af med outdoor life og simple living.

På Blokhus Outdoor tilbyder vi overnatning i svævende telte, store nordiske telte eller helt enkelt og lav praktisk: byg-selv-overnatning.

Her er plads til at prøve det vilde og enkle liv i naturen under ordnede forhold. Her er muligt at få lidt hjælp. Du får lov at låne grej og kogebog, så madlavningen er nem og sjov. Det er muligt at leje soveposer eller dyner, så du ikke behøver slæbe det med hjemmefra, og så er der ikke langt til toiletter, bad, legepladser, bålhytte, indendørs køkken- og spisefaciliteter, en køkkenhave samt en lille butik, hvor du kan købe det mest nødvendige – også morgenbrød.

Med andre ord: det må gerne være vildt – men det behøver det ikke at være hele tiden.

Priserne for overnatning i vores Blokhus Outdoor afdeling kan du se på siden for “Telte”

Priseksempler:

Byg-selv-telt: 

Blokhus Outdoor
Byg selv telt / Sommercamp

Pris pr person pr nat: fra 100 kr
– ankomst efter kl. 15.00. Her udleveres nøgle til vores Tømmerhandel, hvor I finder rafter, presenninger, snor og byggevejledninger/forslag. Sammen med nøgle udleveres også en grejbox med service, kogegrej og en lille kogebog.
– I får anvist et område hvor I må bygge telte og herefter er det bare at gå i gang.
– I har fri adgang til bålhytten samt (selvfølgelig) fri adgang til køkkenfaciliteter samt til bad og toiletter.
– på afrejsedagen skal teltet pilles ned igen og rafter, snor og presenninger lægges tilbage i Tømmerhandlen, så de kan genbruges. Hvis I vurderer at genbrug ikke er muligt, så giv lejrchefen besked. Vi skal nok skaffe tingene af vejen på en miljøbevidst måde.
– grejboxen afleveres sammen med nøglen i receptionen senest kl 11.
– tak for denne gang. Vi håber at se jer igen.

Svævende telt:

Blokhus Outdoor
Flying tents

Pris pr telt pr nat:
300 kr (lavsæson), 400 kr (mellemsæson), 450 kr (højsæson)
I vores svævende telte er der plads til 2 eller 3 personer (max 400 kg samlet vægt). Teltene svæver ca en meter over jorden og er nemme at komme ind i/ud af uden, at det kræver rebstiger eller lignende.
Teltet er indrettet, så hver person ligger i sit eget “felt”. Felterne er afgrænset således at ingen “ruller ind i mod midten” eller ud til siden. Man ligger trygt og godt og kan nyde følelsen af “næsten at svæve under træerne og himlen.
– ankomst efter kl 15.00. Ved ankomst får I udleveret grejbox med kogegrej, service, kogebog og en Primus. Vær ansvarlig med brugen af ild.
– I teltene finder I liggeunderlag. I vælger naturligvis selv om I vil benytte dem, men de kan forebygge træk og kulde fra teltets underside.
– husk at medbringe soveposer og puder. I kan leje soveposer med inderlagen hos os. Husk at forudbestille!
– I har naturligvis fri adgang til bålhytten, til vores køkken-, toilet- og badefaciliteter.
– på afrejsedagen rydder I op omkring teltet, efterlader liggeunderlagene i teltet og afleverer grejboxen i receptionen senest kl. 11.
– tak for denne gang. Vi håber I har nydt at svæve under himlen og træernes kroner. Vi håber at se jer igen en anden gang.

Nordisk telt med plads til 4 personer.

Pris pr telt pr nat:
400 kr (lavsæson), 500 kr (mellemsæson), 650 kr (højsæson)

I vores store Nordisk telt er der soveplads til 4 personer. Sovepladserne er rigtige senge på ben, så ingen behøver ligge på jorden/gulvet. Der er dyner og puder, så det eneste I skal tage med – udover tøj der passer til ferievejret – er sengelinned og håndklæder (det kan også købes/lejes i vores reception).
– ved teltet er udendørs møbler, så vejret og lyset kan nydes bedst muligt.
– i teltet finder I en grejbox med service, kogegrej, primus og en kogebog.
– I har selvfølgelig fri adgang til vores bålhytten, køkken-, toilet- og badefaciliteter.
– på afrejsedagen rydder I op og efterlader teltet og grejboxen, som I modtog det, afleverer nøglen til teltet i receptionen senest kl 11.
– tak for denne gang. Vi håber I har nydt lyset, luften og friheden. Vi håber at se jer igen en anden gang.

Tipicamp telt med plads til 4 personer.

Pris pr telt pr nat:
800 kr (mellemsæson), 950 kr (højsæson)

I vores store Tipicamp telte er der soveplads til 4 personer. Sovepladserne er rigtige senge på ben, så ingen behøver ligge på jorden/gulvet. Der er dyner og puder samt sengelinned og håndklæder , så det eneste I skal tage med er tøj, der passer til ferievejret
– ved teltet er udendørs møbler, så vejret og lyset kan nydes bedst muligt.
– i teltet finder I en grejbox med service, kogegrej, primus og en kogebog.
– I har selvfølgelig fri adgang til vores bålhytte, køkken-, toilet- og badefaciliteter.
– på afrejsedagen rydder I op og efterlader teltet og grejboxen, som I modtog det og afleverer nøglen til teltet i receptionen senest kl 11.
– tak for denne gang. Vi håber, I har nydt lyset, luften og friheden. Vi glæder os til at se jer igen en anden gang.

MTB-ture eller udlejning

Blokhus MTB Udlejning tilbyder MTB-ture og udlejning af high-end mountainbikes til firmaer, private grupper og andre gæster i området.